Laddar...

Vi växer. Vill du växa hos oss?

29 mars 2022

Vår filosofi när det kommer till rekrytering: Vi samlar på bra människor. Vi söker efter hög kompetens, starka viljor, intressanta perspektiv, kritiskt tänkande och höga ambitioner. Men kanske viktigare ändå, människor som vi kommer att trivas med och som kommer att trivas med oss. DNAB är en liten, flexibel och effektiv kommunikationsbyrå som kännetecknas av en familjär stämning, starka åsikter och högt i tak. Det ären byrå som bygger långa relationer, såväl bland kollegor som med kunder.

Just nu söker vi byråassistent, junior strateg, content manager och Art Director som vill komma till en miljö med extremt duktiga kollegor. Men framför allt söker vi härliga människor, som gillar att skratta, jobba hårt och som vill vara med på en spännande resa.

Låter det som något för dig, hör av dig till oss på DNAB

Två smakmästare i världsklass

26 september 2023

I Siemens espressomaskiner samverkar tekniken för att skapa kaffe med perfekt smak. Att kommunicera hur gott ett kaffe faktiskt smakar kan göras på många olika sätt, vi valde att samarbeta med världens främsta Champagne- och smakexpert Richard Juhlin. Juhlin har provat över 15 000 olika sorters Champagne och kan med sitt unika smaksinne och fotografiska doftminne identifiera hundratals aromer i en dryck. Att han är kräsen när det kommer till kaffe behöver väl knappast nämnas. Nu djupdyker han i kaffets komplexa värld och han gör det tillsammans med Siemens. För vi tror på samarbeten som tar avstamp i det som för oss samman, som ett gemensamt smakintresse och en ömsesidig vilja att inspirera. Samarbeten som blir till långsiktiga relationer där bägge parter växer av varandra, snarare än hastiga, betalda nedslag hos den med flest följare för stunden.

Upptäck mer här

Behind the scenes: Filminspelning för Berättarministeriet.

5 september 2023

Berättarministeriet ska snart starta upp verksamhet i Malmö. Nu finslipar vi på lanseringen. För några dagar sedan var det inspelning ute på Arlanda tillsammans med regissör Calle Åstrand och Gabous Productions.

Rapport 2022.

10 juli 2023

2022 var ännu ett år som slog förväntningarna. Omsättningen ökade med 25% jämfört med 2021 och nådde för första gången över 40 MSEK. Samtidigt låg resultatet stabilt kvar kring 10%. ”Vi är ute på en resa och tar nya kliv hela tiden”, kommenterar Sofi Mork, VD.

Läs mer

2023 är året då ikonen tackar för sig.

14 juni 2023

En sådan som levererat utöver det vanliga. Gått egna vägar. Lämnar en fantastisk karriär bakom sig. Nej, det är inte Zlatan vi pratar om. Perlan, du har i vått och torrt levererat utöver det vanliga. Till en början mest print, mot slutet mest digitalt. Du har sannerligen gått egna vägar (och ibland till och med vägrat att följa med). Tack för att vi har fått vara med dig under din långa karriär! Vi vill önska dig lycka till med alla nya projekt och äventyr.

Berghs studenter pratade rymd och tjuvjakt hos DNAB.

26 maj 2023

Space for Wildlife är ett samarbete mellan Peace Parks Foundation och ISAAC med syfte att genom rymdteknik stoppa tjuvjakten och bevara den biologiska mångfalden. Sex studenter från Berghs School of Communication fick i uppdrag att paketera Space for Wildlife till en produkt som ska attrahera investerare och partners. Och de gjorde sin slutpresentation här hos oss.

Styrelsemöten och årsstämmor pågår.

4 maj 2023

I år har vi haft jättespännande kommunikationsprojekt riktade till våra kunders styrelse och ägare. Märkligt att denna viktiga målgrupp ofta glöms bort när det kommer till internkommunikation.