Laddar...

Våra bolag. Och nära vänner.

 

Vi samlar på människor. Människor vi gillar, som gillar oss. Som inte alltid håller med oss, men som i grund och botten tänker som vi. Att just det här borde man kunna göra annorlunda, bättre, effektivare, mer personligt. Ibland blir resultatet att de börjar hos oss, ibland att vi startar ett bolag tillsammans, andra gånger att vi flyttar ihop. Vi provar oss fram, så ibland är vi fler, ibland färre.

Mediabyrån med digital & social genomslagskraft.

DNABst specialiserar sig på digital och social kommunikation samt effektiva mediaköp. Vi vet att man kan komma långt med sitt varumärke och sin affär genom att arbeta snabbt, visuellt och agilt. Ibland behövs inte långa processer, ibland vill man bara nå ut.

Till dnabst

Insikt & Utveckling.

Verkar som en katalysator för marknadsdriven affärsutveckling. Oavsett om det gäller erbjudande, varumärke eller kommunikation, hjälper de kunderna att hela tiden hålla örat mot rälsen och kontinuerligt utveckla och stärka sin position på marknaden.

Till VAKN

I.S.A.A.C.

International Space Asset Acceleration Company hjälper företag och organisationer att hitta kunskap ämnad för rymden för att driva förändring på jorden. Genom att matcha befintlig avancerad rymdforskning med angelägna och aktuella behov hos företag och organisationer skapas nya affärsmöjligheter. Bakom företaget står Cecilia Hertz, Mattias Hansson och Christer Fuglesang.