Laddar...

Rapport 2022.

 

Det händer spännande saker på Mäster Samuelsgatan 10 i Stockholm. 2022 var ännu ett år som slog förväntningarna. Omsättningen ökade med 25% jämfört med 2021 och nådde för första gången över 40 MSEK. Samtidigt låg resultatet stabilt kvar kring 10%.

– Vi är ute på en resa och tar nya kliv hela tiden, kommenterar Sofi Mork, VD. Jag är förstås jättenöjd med det ekonomiska resultatet för 2022, men ser det egentligen bara som en indikator på sådant som jag är verkligt stolt över; våra befintliga kunder som hela tiden ger oss nytt förtroende samt våra medarbetare som varje dag levererar på det. Utöver det givetvis också alla nya spännande kunder och uppdrag – inom bland annat energi och HR.

DNAB bröt ny mark på flera sätt under 2022; bland annat omsättning och vinst, kunder i nya branscher, nya affärsområden, spännande samarbeten och egna produktlanseringar.

– 2022 var ett bra år, fortsätter Sofi Mork. Men det finns all anledning att se positivt också på 2023 och 2024, även om makroläget självklart påverkar oss. DNAB står sig väl som partner i tider då det är extra fokus på effekt och effektivitet i kommunikation- och varumärkesarbete.

För mer information om DNAB och vår årsredovisning för 2022, kontakta sofi.mork@dnab.se