Laddar...

Starka 2021-siffror från DNAB.

6 juli 2022

Nyligen skickade vi in vår årsredovisning för 2021. Omsättningen ökade för fjärde året i rad och nu senaste året med 20 procent. ”Mest stolta är vi över att ha fått fortsatt och större förtroende hos våra befintliga kunder”, säger VD Sofi Mork. ”Vi är också jätteglada över att få välkomna flertalet nya kunder till DNAB-familjen – inom bland annat fastigheter, finans, energi och tech.”

Även lönsamheten stärktes under 2021 tack vare såväl ökad byråintäkt som stärkt kostnadskontroll. ”Vi kommer att fortsätta fokusera på effektivisering och smarta arbetssätt tillsammans med våra kunder”, fortsätter Sofi Mork, ”och kvalitativa satsningar med bland annat nya medarbetare inom kreativ utveckling och strategi ligger också i planen för 2022.”

Nu startar vi upp vår egen möbeldesign.

23 februari 2024

Vi har gjort det till och från, i liten skala. Under årens lopp har vi fått frågor om ”Var har ni köpt det där bordet?”, ”Var hittade ni den där pallen?”, ”Det där soffbordet?”. Svaret på samtliga frågor är detsamma: Här. Nu börjar vi tillverka egendesignade möbler och inredning. Snart kommer du kunna läsa mer om dem och beställa på vår sajt. Håll ögonen öppna!

Berättarministeriet i Malmö!

25 januari 2024

Berättarministeriet finns nu i Malmö och klasser har börjat skolprogrammen! De söker nu volontärer som vill vara med och möta elever i utbildningscentret. Så bor du i Malmö, läs mer om att vara volontär och anmäl dig här.

Se kampanjfilmerna här

Nu slänger vi ut 2023!

11 januari 2024

Batterierna är laddade. Ärmarna är uppkavlade. Vi ser fram emot alla intressanta och inspirerande uppdrag för våra fantastiska kunder. 2024, nu kör vi!

Tack för ett fint artist talk med Olof Inger.

13 december 2023

I torsdags kunde vi lyssna till ett samtal mellan konstnären Olof Inger och Mattias Hansson här hos oss på DNAB. De pratade bland annat om varandets vassaste väsentligheter: Sex, droger, rock n´roll. Och lite om maten, skiten, kampsport, energifält och älgjakt. Samtalet var en del av lanseringen av Olofs bok, NOTES + WORX, formgiven och kurerad av oss. Ni hittar den på exempelvis Moderna Museet.

Se mer av Olof Inger här

Bli kompis med ett rymdgäng, ett filmbolag och en helt vanlig kommunikationsbyrå.

5 december 2023

DNAB är en byrå som sitter i fantastiska lokaler på Mäster Samuelsgatan 10. Utöver att vi arbetar med kommunikation, samlar vi på härliga och intressanta människor som vi kan inspireras av och hitta samarbeten med. Just nu har vi möjlighet att ta in fler. Låter det intressant? Hör av dig till Mikaela Nelson.

Vi söker en Social Media Manager.

1 december 2023

Vi söker en kreativ och driven person med en helhetsförståelse för kommunikation och varumärke som känner sig trygg i att ta planering och strategi till utförande och uppföljning. Likaså har du en inblick i arbetet bakom att bygga attraktiva konton på sociala medier och skapa engagemang organiskt. Som Social Media Manager har du en känsla för text, ett öga för design och ett starkt intresse för sociala medier. Du hänger med i vad som trendar och är inte rädd för att pröva dig fram för att lära dig någonting nytt. Att vara serviceinriktad och alltid vilja göra det lilla extra för våra kunder är ett måste.

Läs mer och ansök här